OKULUMUZ KOÇLUK SİSTEMİ

KOÇLUK SİSTEMİ Okulumuzda başta 12.sınıflar olmak üzere tüm öğrencilerimize çalışmaları için ''Tyt-Ayt tüm dersler konu anlatımı ve soru bankası'' dağıttık.Öğrencilerimize tüm derslerden çözmeleri için haftalık soru sayısı belirliyoruz.Her sınıfta arkadaşlarının soru çözüp çözmediğini kontrol etmesi için bir "koç yardımcısı" seçtik.Koç yardımcılarımız arkadaşları hakkındaki bilgileri not alıp önce sınıf öğretmenleriyle daha sonra da Okul Koçluğumuzdan sorumlu Müdür Yardımcımız Erdal Akkuş'a getiriyor.Erdal Akkuş hocamız her hafta sınıflarda görüşmeler yapıp soruları kontrol ediyor.Çözülemeyen ya da yanlış yapılan sorular branş öğretmenlerimiz tarafından tek tek çözülüyor.Güzel sonuçlar alabilmek için çalışmalarımız titizlikle devam ediyor.

28.11.2023 72

28-11-202328-11-202328-11-2023