PANSİYONDA BARINAN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK SEMİNER VERİLDİ

Besni Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğünde görevli Sosyolog Aysel AKBEL tarafından kız öğrencilerimize yönelik seminer verildi.hem meslek tanıtımı yapıldı hem de sosyolog olarak toplumda üstlendikleri görevleri örnekleriyle anlattı.

14.02.2024 62

Besni Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğünde görevli Sosyolog Aysel AKBEL tarafından kız öğrencilerimize yönelik hem meslek tanıtımı yapıldı hem de sosyolog olarak toplumda üstlendikleri görevleri örnekleriyle anlattı.Toplumda meydana gelen psiko-sosyal olayları incelediklerini anlattı.Özellikle deprem felaketi sonrası toplumsal dirençliliği artırmak amacıyla sahada olduklarını ve toplumda meydana gelen olumsuzluklarda ihtiyaç sahibi bireylere destek çalışmaları yaptıklarını söyledi.Ayrıca öğrencilere yönelik Eğitim Koçluğu Öğrenci Koçluğu yaptıklarını söyledi.

Aysel AKBEL e katkılarından dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

14-02-202414-02-202414-02-2024