PANSİYONDA KALAN ÖĞRENCİLERİMİZE DİJİTAL BAĞIMLILIK SEMİNERİ VERİLDİ.

Okulumuz pansiyon öğrencilerimize yönelik olarak  İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde görev yapan  Psikolojik Destek ve Rehabilitasyon uzmanı Sümeyye KORKMAZ tarafından seminer verildi.

30.10.2023 97

Okulumuz pansiyon öğrencilerimize yönelik olarak  İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde görev yapan  Psikolojik Destek ve Rehabilitasyon uzmanı Sümeyye KORKMAZ tarafından seminer verildi.Öncelikle Meslek Tanıtımı ile mesleğini tanıtan Sümeyye hocamız seminerde genç kızlarımıza yönelelik mevcut tehlikelere dikkat çekerek öğrencilerimizi bilgilendirdi.Çalıştığı kurumda karşılaştıkları somut olayları örneklendirerek dikkatli olmaları gereken konuları özetledi. Değerli katkılarından dolayı Sümeyye KORKMAZ ‘a çok teşekkür ediyoruz.

30-10-202330-10-202330-10-202330-10-2023